Knight Online Sıfırdan Nasıl Para Kazanılır ?


Knight Online Nasıl Para Kazanılır ?

Knight Online'da birçok yöntemle para kazanılabilir. Bu yöntemler:

  • Slotlarla
  • Pazarda Al-Sat
  • Madenle
  • Hight ve Unique Kırdırarak

Para kazanma yöntemlerine hiç paranız olmadığını düşünerek başlıyorum.

     İlk olarak, 31 level olduğunuzda Folk'ta +5 Full Plate Armor görevleri açılacak. Bu görevlerin beşini de yapın. Full Plate Armor setiniz olacak. Görevi aldığınız npc'nin yanında bazen oyuncular buy pazarı kurarlar. Onlara da satabilirsiniz veya kendiniz biraz daha pahalıya satabilirsiniz. Şimdi ben kendi oynadığım Destan serverine göre fiyat vereceğim. Siz kendi serverinize göre satın. 5 parçanın tanesini 450k dan sattık. Toplam 2m 250k paramız oldu. Bu paraları hemen harcamıyoruz. Bunları parayı büyütmek için kullanacağız.

     Kutu piyasası çoğu serverde neredeyse bütün serverlerde alınıp satılışı işlek bir itemdir. Town'da kırmızı kutu alıp satacağız. Townda kırmızı kutu alınır pazarı kuranlara bakın. Onlar kaçtan alıyorsa siz bir miktar daha fazladan alın. Oradaki en çok alan 1m200k'dan alıyorsa siz 1m220k'dan alın. 1m220k'dan 1 tane buy pazarı kurun. Size satılınca 1m030k paranız kalacak. Aldığınız kutuyu daha pahalıya satacağız. Satanlara bakın. 1m500k dan satıyorlarsa siz 1m489k dan satın. Sattığınızda 2m519k  paranız olacak. Bu sayede 269k kar yaptınız. Neden az kar yaptık demeyin. İlk başta paranız az. Bu kadar kar bile şuanda iyi bir para. 2m519k ile yine kutu ucuzdan alıp pahalıya satın. Bu sayede ben 24m para yaptım. Paranız büyüdükçe aldığınız sandık artacak, aldığınız sandık arttıkça da yaptığınız kar artacaktır. Bunu unutmayın. 20m paranız olana kadar bunu uygulayın.

     20m paranız var. Şimdi daha iyi kar yapacak işlere gireceğiz. Old takı alıp satacağız. Alıp satacağımız itemler aşağıdaki itemlerdir. Bunların kaça alındığını town'da araştırın:

  • Old Warriors Earring
  • Old Secret Silver Earring
  • Old Elf Ring
  • Old Diamont Ring
  • Old Platinum Earring
  • Old Silver Earring
  • Old Elf Metal Earring
  • Old Opal Earring
Bunların buy fiyatını öğrendikten sonra, yine aynı şekilde alanlardan biraz daha pahalıya alın. Paranız yettiği kadar buy pazarına koyun. En çok alınan takılar yukarıda kırmızı ile işaretlenmiş olanlardır. Bunları daha çok alıp satın. Bunları pazara koyduktan sonra, town'dan başlayıp sağ bankaya kadar gezin. Old takı satanların kaça sattığına bakın. Aldıklarınızı alış fiyatlarına göre, satış fiyatlarını not edin ve yine satış fiyatının biraz altına pazara koyun. Kendi serverime göre bir hesap yapayım.

20m paramız var.
5m100k dan Old Diamont Ring,
5m100k dan Old Silver Earring,
7m650k dan Old Elf  Metal Eearring

den aldık. Şimdiki paramız 2m150k gibi bir şey kalacak. Bunların satışı:

14m500k dan Old Diamont Ring
14m500k dan Old Silver Earring
14m500k dan Old Elf Metal Earring

kısacası hepsini 14m500k dan satalım. Bazen satanlar 13m500k ya kadar düşüyor. O zaman ben zaten yine kar da olduğum için 13m400k ya koyuyorum. Siz de öyle bir durumda böyle yapabilirsiniz. Her türlü zaten kardasınız. Ondan az koyarsanız hiç satılmayacak. Birde böyle düşünün. Seri olmak için az kar a katlanmalısınız. Ama satan başka yoksa 14m500k dan hatta 15m den de satabilirsiniz. Rahat alınacaktır. Ama satan başka birinin olmayacağını sanmıyorum.

Bunlar satılınca paramız 45m650k olacak. Yani 25m650k kar ımız var. Hepsini 13m den sattığımızı düşünürsek 21m150k kar ımız var. Yani 41m150k paramız olacak. Para büyüdükçe daha büyük karlar olacak. 3 tanesiyle 21m150k kar varsa 12 tanesiyle kaç para kar olur siz hesaplayın artık.








     


0 Responses So Far: